Het was weer zover. Donderdagochtend 7 uur, netwerken. Vroeg, maar ideaal, want om half 9 heb je goed ontbeten, je vrienden gesproken, je handel gepromoot en dus ben je helemaal klaar voor je werkdag.

En daarnaast leer je er ook nog het een en ander. Neem nou Meilo. Meilo doet in ledlampen. Nou dacht ik altijd dat ledverlichting van die kouwe lampjes waren, van dat kouwe blauwe licht, maar dat is dus helemaaal niet zo! Meilo haalt ledlampen van uitstekende kwaliteit uit China. Niet zomaar bij een of ander malafide internetbedrijfje, maar echt gewoon bij een zelf bezocht bedrijf in China. En er is met led heel veel mogelijk. Eigenlijk is met led álles wel mogelijk. Maar nu komt het:

Ledverlichting geeft een enorme besparing. Inderdaad, het kost een paar centen om het aan te schaffen, maar die kosten heb je er bij normaal gebruik binnen een jaar weer uit. En dan ga je dus grof besparen. En ik zeg het nog maar een keer: mits je een goeie kwaliteit lampen koopt. Bijvoorbeeld bij Meilo (van Meipos ledverlichting).

meipos-meilo-kees.jpg

En dit soort besparing is voor iedereen mogelijk. Als particulier shop je wat rond in de webshop, en voor bedrijven is het helemaal ideaal, want heel vaak is er ook nog wel wat subsidie te scoren. Daar weet Meilo ook alles van. Uit ervaring weet ik bovendien dat investeren in je bedrijf veel makkelijker gaat dan geld uitgeven voor jezelf, zelfs al weet je dat het zich snel genoeg terugbetaalt.

En als je wilt kennismaken met Meilo, dan kom je toch gewoon een keertje langs op donderdagochtend? Hotel Heidehof, CNCH (Commerciële NetwerkClub Heerenveen). Daar ben ik ook, en nog een stuk of 20 collega-ondernemers. Geweldig leuke club.

Zie je volgende week, Léia

Advertenties